Mijn Woninginrichting

Dé winkel in Emmen voor uw Woninginrichting.

Al jaren verzorgt Mijn Woninginrichting vele interieurs in de regio Drenthe en kunt er terecht voor diverse soorten vloeren, raambekleding, binnen zonwering en buiten zonwering, badkamers, tegels en sanitair.

Wij adviseren u graag over alle aspecten van onze producten zoals: vloeren, raambekleding en binnen- en buitenzonwering. In onze collectie focussen we niet op één bepaalde stijl of merk maar we houden het aanbod zo breed mogelijk zodat u een ruime keus heeft. Ongeacht aan welke stijl u de voorkeur geeft, er zit altijd wat bij voor u. Daarbij helpt ons deskundige team u graag met het kiezen tussen de verschillende materialen, kleurcombinaties en zelfs met het uitmeten. Maatwerk is onze specialisatie en we kunnen alle van de norm afwijkende wensen, snel en secuur uitvoeren.

Wij nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Nieuw-Weerdinge en u te laten verrassen door het grote aanbod interieur- en zonweringsproducten. Heeft u een vraag dan kunt deze stellen via onze contactpagina. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar om u van antwoorden te voorzien via telefoonnummer 0591-561520.

In de wooninspiratie kunt u alvast wat ideeën opdoen met enkele door ons verzorgde projecten.