Raamdecoratie

Raambekleding is een functionele sfeermaker. Bij Mijn Woninginrichting kunt u daarom kiezen uit een uitgebreid assortiment aan raambekleding. Voor elk soort ruimte en ieder type raam.

Decoratieve jaloezieën, plissé & duo plissé, rolgordijnen, verticale jaloezieën en vouwgordijnen met baleinen voor een moderne strakke uitstraling of zonder voor een meer romantische en nonchalante uitstraling. Uni- of dessin in ontelbare kleurstellingen en materialen van aluminium, stof of PVC.

Mijn Woninginrichting heeft de complete collecties van vooraanstaande merken in huis. Kom ze gerust bekijken in de Winkel en ervaar hun functionaliteit en schoonheid.

Gordijnen

Wie kiest voor gordijnen haalt sfeer en warmte in huis. Gordijnen zijn tegelijkertijd functioneel en elegant, en bijzonder flexibel bovendien. Met haast oneindige variaties in soorten, materialen, kleuren, structuren en dessins.

In het brede assortiment van Mijn Woninginrichting treft u zowel vitrage, in- betweens en overgordijnen als rol- , vouw- en paneelgordijnen aan. Voor elke licht- en privacybehoefte. Sfeervol, warm en bijzonder functioneel.

Wij nodigen u van harte uit in onze winkel om de vele stalen te komen bekijken. Ook u kunt hier vast een keuze uit maken.